Er is ook kinderbehang

Wanneer je kind opgroeit, is het babybehang natuurlijk niet meer zo gepast als het vroeger was. Daarvoor is er ook kinderbehang. Het bestaat zo mogelijk in nog meer mogelijke soorten en tekeningen dan het babybehang. Ze zijn gericht op kinderen van verschillende leeftijden en zorgen voor een super leuke thematische kinderkamer. Het thema, dat kies je zelf. Even wat voorbeelden van leuk behang voor kinderen.

Walltastic Kinderbehang

Het Walltastic kinderbehang is fantastisch. Als je een muur uitkiest in de kinderkamer om te behangen, dan moet je dat echt met één van deze leuke prints doen. Ze hebben zowel tekeningen van bekende Disney-reeksen als van eigen ontwerpen zoals de Sea Adventure of het Dinosaurus Land. Je tovert de slaapkamer zo om in een echte jungle of een prehistorisch landschap met verschillende dinosaurussen.

brandweerman sam behang

Maar zoals ik al zei, is er dus ook behangpapier met bijvoorbeeld Brandweerman Sam of Thomas de Trein. Ze zijn alle twee razend populair bij jonge kinderen en zijn dus een fantastische belevenis als ze terug te vinden zijn in hun eigen kamer. Je ziet hun ogen open gaan van plezier. Ook de klassieke Disney-figuren zoals Mickey Mouse of Pluto zijn van de partij op het behang. Net als de moderne Planes en Cars.

Ferm Living Behang

Ook het hippe Ferm Living heeft kinderbehang. Namelijk met leuke boompjes in het geel of in het roze. Deze zijn met een herhalend patroon en zijn dus voor de hele kamer herhaalbaar. Want met één muur heb je meestal niet gedaan! Naast de boompjes zijn er natuurlijk ook nog de diertjes van Marionette en de robots en zelfs de Tiny Train. Alle reden dus om eens rond te kijken voor een leuk behang voor op de kinderkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>